Monday, 5 December 2011

thanx to *si dia*

                   assalamualaikum.......

*benda aq wat kat sini sampai aq pun bley wat blog*
haisshhhh  .__.""
ni first time aq wat blog..
lagipun aq da terpengaruh kat *si dia* sampai aq yg kaki game pun bley wat blog  
firstly thanx aq ucapkan kat *si dia* 
jaappp.... (cari gambar die)
jumpa pun!!!



Cian kat budak nie...
Kena curik gambar...
hahhahaha








*jasmine Erina Qaleeda














kalau aq x kenal die ni dulu x wat la blog2 camnie.....
tapi dia dah beri aq inspirasi nk wat camner kan.......
aq yg kesunyian nie cuma ade member aq yg KAKI DOTA tuh ngan die ni jer.....(sounds like weirdo)
biarlah....
akhir kata aq nk ucapkan thanx kat bebudak yg baca benda nie..
pasni aq post pasal ape hah?????
biarla nnti aq fikir......
akn aq kenangkan *si dia* ni sampai aq besar.....
aq nk men DotA dulu la..
bye...
assalamualaikum

No comments:

Post a Comment