Saturday, 24 December 2011

Muzik™

                                                            assalamualaikum..




lama gak aq x update blog ni sebab tak tahu apa nak update ...


HUH...................


nk citer ape hah???


bagi aq muzik tu kadang-kadang ingat kan aq dekat seseorang ataupun sesuatu benda..


macam post sebelum ni aq ade cakap kalau aq dengar lagu ' Greyson Chance-Waiting Outside the Line' mesti aq ingat Capitaal J.


kalau lagu 'Christina Perri-A Thousand Years' mesti aq ingat Suria.


lagu benda lagi aahhh........


kalau lagu'Hujan-Kotak Hati' mesti aq rasa sedih x tau la kenapa...


tapi serius aq kata dulu aq minat lagu jiwang ngan lagu indie....


sekarang lagu english je aq dgr, lagu melayu da kurang da..


but kalau aq dengar lagu INDIE balik mesti aq rindu...


band-band INDIE yang aq suka macam 'HUJAN,BUNKFACE,MEET UNCLE HUSSAIN' dan lain-lagi la..






















lagu INDIE ni la yang selalu aq dengar kalau time aq sedih,teringat seseorang,bosan dan time          BER-FES-BUK.


kalau lagu jiwang lak time aq kat sekolah la dengar ngan member aq...


tapi kalau lagu ROCK lama best gak...........


BTW aq suka band Tam 'SPIDER'  ROCK  YEAHHHH!!!!!








tapi kalau aq dgr lagu LADY GAGA....








UIIHHHHH......


SERAM...  dan tak tenteram..


baik dengar zikir :D


BTW aq nak tanya la apa pandangan korang dan perasaan korang terhadap muzik???


GENRE apa yang korang suka 


kalau macam aq,aq suka INDIE,ROCK 80-an,JIWANG, and lagu melayu zaman sekarang like YUNA la...  (not bad)


bagaimana kalau anda???


hahahahh  XD


kalau ade yang x puas hati ke sila comment =D


k lah.....


nk main badminton  =D


bye.....


                                                              assalamualaikum...



2 comments:

  1. Kenapa ingat aku pulak kalau dengar lagu A thousand years tu ? anyway lagu tu mmg best :)

    ReplyDelete
  2. actually memang lagu tu best pun =D

    ReplyDelete