Friday, 16 December 2011

ice blended ^___^

                                                   assalamualaikum............






aq rasa post ni pendek je aq nk gi tuisyen nih.......


tadi lepas solat jumaat aq gi minum ice blended dkt umah ana rafali  ^_^


Shakry yang ajak aq ......


masa tu ade ABU,AFIQ,SHAKRY,ASYRAF,AMIR dengan aq la.....


aq pi order ice blended 'amos' ...


SEDAPP BRO !!!!!!!!


tp gambar die aq x de lah camera x de.... =.=


tp aq rasa korang kena cuba la.......


alamat die pun aq lupa =.=  HAISSSHHHHH.....


time tu nk hujan habis je org tu buat ice blended hujan aq pun lari la kat kedai sulaiman.....


aq,asyraf ngan afiq yg lain tu balik umah terus....


mak aq amik aq kul 3 (lmbt kott....)


sekarang ni baru sampai umah kul 4.30


gi GIANT  permata  btul kan cermin mata aq.....


aq rasa ni je kot untuk ari nie.....


letih menulis jap lagi kena gi tuisyen....


MLS btul dh la ade pokok tumbang dengan khemah org kahwin lagi


frust btul 


kerja tuisyen aq x siap lagi...  AARRGGGHHHH!!!!!!! @#$$###@#  (jgn hiraukan ape yang aq mencarut nie =,=)


k bai


ta-ta


                                                                    assalamualaikum

No comments:

Post a Comment