Saturday, 17 March 2012

malasnya...................

                                                         assalamualaikum........,..............


lama gila aq x update......


nk kata rindu... (x gak)


nk kata malas... (x gak)


BTW kepada form 3 semua....


korang da siap kerja kursus ke blum????


aq da siap cari maklumat je....  :(


kalau korang da siap nk tiru??? (just kidding)


aq update ni pun sebab nnti 7 minggu aq x balik


patutnya minggu kelima aq balik, tp aq ada camping KRS(Kadet Remaja Sekolah)


so......


lama la tuh...


korang doakan la keselamatan aq tau... 


AMIN


peringkat kebangsaan tuh...


jgn main-main....


hehehe


BTW skang ni aq tgh fikir pasal gitar.....


gitar aq nnti 7 minggu x leh pegang,sentuh,petik,main,......


sedih........


macam la mak,ayah,adik beradik,kawan-kawan....


7 minggu kot x jumpa,,,,,,


kalau aq cuti pun belum tentu jumpa korang....


kalau mak,ayah aq mungkin diorang lawat.... (insyaallah)


doakan kejayaan aq kat sana nnti.....


moga moga jgn lupa aq.....


bak kata KAMUS HAIKAL AZIM,


ne m'oublie pas, apprendre une bonne-bonne, eh bien, j'adresse mes salutations a d'autres amis.......


k lah...


sampai sini saja coretan aq kat korang semua......


assalamualaikum..................................

Saturday, 28 January 2012

First Test Exam.....

                                                              assalamualaikum...




hi guyz and girlz......


sihat...???


Like I Said....


sabtu mesti aq update (tp da hari ahad pagi)


agak ngantok skrg......


sbb lagipun nnti aq nk balik asrama.....


dh la 4 minggu kat sana tanpa balik...


dengan HOMEWORK and KELAS TAMBAHAN...  (tp ni utk aq jugak...)


aq harap korang doakan aq supaya 'tabahkan hati aq, buka pintu hati,minda'.....  :'D


berdasarkan kata-kata kawan aq ni....


first test exam dalam haribulan 20 camtu la....








sebelum aq balik cuti ke-2......


HAH!!!!!!!









aq x sedia lagi la!!!!!!!!!!!!!!


so....


nti aq nk study smart.....


nk focus...


korang pun doakan la aq eeh.....


kalau aq ada buat pape masalah kat korang sori bebanyak yee...........


BTW thanx to her sbb jadikan aq BFF dia.....  :'D


Izza....









lagipun aq da mmg anggap dia BFF pun.....


Shakry, Afiq, Amir, Iman, Zafri, Abu, Rafid, Syed, Haziq, Ahmad, Suria, Izza Asyiqin, Shakila <3... Doakan aq nnti tau...  


BTW thanx kat member2 aq sbb ajk aq men futsal Afiq,Rafid,Syed,Haziq,Ahmad,Shakry,Iman,Abu...


:'D


aq rasa bangga sangat dapat kawan macam korang......









apa2 nnti jumpa nnti time aq balik.....


DOAKAN AQ 8A FIRST TEST NI TAU......









AMIN.................


nk tidur....


esok nk balik.....


bye-bye...


                                                        assalamualaikum..............



Thursday, 26 January 2012

HeadPhone Baru LaGi..............

                                                               assalamualaikum.........




ummm.........


sori la pembaca semua.....


post sebelum ni ada kata aq nk post pasal donut kan......


tp x jadi la..  .__.'


SORRY sesangat!!!!!!!!


aq nk post donut cheese je....... 






tp....


x sempat.....


lgpun aq saje je nk buat member aq ni jelly....  :3


SEDAPP!!!!!!  (mesti izza nk...  :D)



heheheh...........


BTW bercakap pasal headphone dah tiga kali aq tukar........


yg baru ni aq baru beli kat 'Wangsa Walk Mall'


mic dia kontot tp sensitif....


BEST giler.....


speaker clear and bass TERBAEKKK.........


anyway ni lah gambar headphone yg da ber evolusi....




yg paling kiri datuk die,tengah ayah,kanan sekali anak.......
datuk x de la teruk sangat cuma mic rosak....
ayah sampai tercabut speaker...
anak baru la lawa....  XD



ni pulak gambar headphone baru....  (single pic >_<)






jenama 'enzatec' (pelik...)


harga RM38.00


x tau lah bley tahan lama x????


inshaallah kalau aq pandai jaga la  =='


lagipun aq duduk asrama so nnti bila aq balik asrama aq sorok la...  (x nk bagi adik aq guna.. ^_^)


ni je kot post aq utk hari nie....


kalau aq rajin aq post la yang terbaru.....


tp nnti hari sabtu wajib la aq post sebab ahad nk balik asrama dah...


RINDU kowang......


:'D


chow..


                                                                     assalamualaikum

Monday, 23 January 2012

PD......

                                                            assalamualaikum


WOAHHH......


sori la aq x update semalam....


patutnyer semalam aq nk update pasal aq gi PD(Port Dickson)


tp x de mood  :(


aq gi PD hari sabtu then balik hari ahad


aq ingat tido kat hotel chalet yang ade kayu2 tuh(aq lupa la nama hotel tuh)


tp tido hotel Tiara Beach Resort....






aq baru ingat nk santai tepi pantai,tp kat Tiara Beach tuh ade kolam je....


redha je la asalkan bley hilangkan tension.....


malam tuh dapat la aq makan kat gerai seafood...  :D


SEDAPP................


ada tomyam,sayur campur,ikan tiga rasa, and telur bungkus....


tomyam.........                                       ikan tiga rasa...........                     
            

telur bungkus........                               sayur campur.......                                                                                   
           


da makan semua kitorang pun pegi la pasar malam berdekatan situ....


kat situ ada show kereta...macam2 ada and......





ada konsert dari band yang tidak diketahui. =="


abis membeli aq pun balik hotel.....


tido PUAS2


esok pagi tu mandi lagi....


tengahari pukul 12.30 tuh kitorang pun check-out


selesai sheck-out,pegi la ke Teluk Kemang...


kitorang makan la mee bandung,kerang rebus and otak-otak....


kenyang perut KU....


balik umah...


sampai-sampai je mandi terus online  :D


tu je kot citer aq kat PD.....


BTW ni la barang-barang yang aq sempat beli kat PD....






berguna jugak....


heheheheh


k lah....


pasni aq nak post pasal donut....


READY je la...


chow..


                                                             assalamualaikum



Friday, 20 January 2012

I'm BaCk !!!!!!!!

                                                                   assalamualaikum




lama x update sejak aq balik hostel.......


bosan dowh x de korang:


Shakry,Afiq,Zafri,Haziq,Amir,Shakila,Izza,Jasmine,Qistie and Akim.......


time Form3 ni, memang mencabar dowh....


rasa cam nk pindah sklh je.....


kelas tambahan, pastu ngan kerja sklh lagi......









perlukan fizikal dan mental yang cukup dan kuat...


HUUHH................


time sklh bosan...  tp teruja nk balik umah











tp bila sampai umah bosan gak....


pelik tul.......


tp doakan aq la and bagi semangat semoga aq dapat belajar bersungguh-sungguh 


korang pown jangan lah malas pulak...


blaja btul2


chow lu la


bai...


                                                                  assalamualaikum..

Monday, 2 January 2012

HaRi LaSt :')

                                                          assalamualaikum




memandangkan hari ni hari last aq update blog sebelum strt sklh..


aq nk minta maaf sebanyak yang mungkin ,itu pun kalau korang maafkan  :') 


BTW aq nk ucapkan ribuan terima kasih kat semua member aq terutamanya 


Afiq,Zafri,Abu,Amir Adli,Qistie,Jasmine,Izza,Suria,Shakila <3, dan yang sakai sekali.....


SHAKRY


















dia lah DR. Cinta aq  XD  (LOL)


nnti korang doakan lah PMR aq tau 8A  =D


doakan juga keselamatan aq nnti......


aq x kan lupa friendship kita semua


aq dah anggap korang semua macam ADIK BERADIK AQ DA  :')





bak kata aq:


'our friendship will not end forever'





chow dulu la....


                                                            assalamualaikum...

Saturday, 31 December 2011

NeW YeAr 2012 =D

                                                          Assalamualaikum.........



berakhirlah agenda pada tahun 2011 





kini dijemput pula 2012





aku harap tahun 2012 ni aq dapat berubah, azam aq tahun 2012:

a)Nak belajar betul-betul
b)dapat 8A  (AMIN)
c)tak tinggal solat
d)hormat dengan guru
e)tak nak bermusuh dengan sesiapa
d)jadi budak baik...  =D

aku rasa tu je kot azam aku...

BTW sape yang PMR 2012 aq wish korang buat btul2 la  =D  (wish me too)

ni aq nak sebut nama2 member aq yang menemani aq time akhir tahun 2011 ni:

Afiq                                                                           Zafri

                          



Abu                                                                        Shakry                                                                             




          






Jasmine                                                                 Amir
   








Izza                                                                                     Shakila


                                 



yang nama takde kat sini sorry la letih nak meng-copy 


tapi semua member aq jangan lupa aku tau


aku nak ucapkan terima kasih kat korang la sebab sudi luangkan masa bersama aku
masa cuti akhir tahun nie  =')


'this is my pictures'





lagi satu aq nak ucapkan terima kasih kat adik angkat aq :')


dia dah banyak support aku  =D


Shamsuria


Yang baju Angry Bird tuh   >_<










































mungkin masa 2011 aq banyak berangan and banyak kisah percintaan (masa akhir tahun la)


masa 2012 aku nak fokus untuk PMR


sebenarnya aku ada suka kat budak ni.....


masa form 1 lagi tapi.....


dia macam x layan aku


tapi bile form 2 aq asyik ingat dia and masa akhir tahun dia cakap aku x layan dia and


dia cakap aku dah tak macam dulu lagi....


aku harap nnti bila dah start sekolah dia tak lupakan aku :')


aku akan ingat dia sampai bila-bila 


I LOVE YOU FOR THE THOUSAND YEARS.....


dia dah la sekolah perempuan (sape yang terasa tu dia la orang nyer  LOL)


BTW walaupun 2012  ni aku nak fokus sepenuhnya kat pelajaran aku akan ingat dia jugak,member2 aku skali,adik angkat aku,family aku,cikgu dan yang paling penting  ALLAH  :')


aku harap lepas aku habis PMR nnti, kita semua akan berkumpul kat sesuatu tempat.....


BTW  HAPPY NEW YEAR EVERYBODY  =D


bye 






                                                           assalamualaikum