Monday, 26 December 2011

So TiReD XD

                                                              assalamualaikum




update pon....


letih sial..


baru balik dari 'Times Square' akhir nye pegi jugak ;)






aq gerak pukul 10 lebih la, aq,afiq pegi naik lrt kat Sri Rampai then pegi Kl Sentral jemput member aq,Qadim. 


kat situ kitorang ingat x de monorel sebab kitorang da cari kat sekitar tu x de monorel, terpaksa la pegi patah balik naik lrt pegi Dang Wangi....  (PANAS!!!)


sampai je kat Dang Wangi kitorang jalan keluar pegi kat monorel Bukit Nanas, sampai je kat sana nk beli tiket naik monorel ke Jalan Imbi, tibe2 kat atas tu ade tulis jalan ke Kl Sentral..


pelik betul aq kat Kl Sentral x nmpk pun (TENSION GILERR!!!!!!!!)


Redha je la..


tapi nak naik monorel nyer, MASYAALLAH  sesak nak mati .......


sampai je kat Jalan Imbi dapatlah aq tarik nafas puas-puas   =D


masuk 'Times Square' tuh cam biasa la jalan jalan jap aq pun cari la HEADPHONE sbb kat umah aq, headphone da hancur kot!!!


dapat la beli satu headphone berharga RM29.00 jenama SONICGEAR..    (bile aq try, not bad la)


yang member aq ni satu, Afiq 'jelly' ngan aq, nk beli tp x bwk duit.  HAHAHAHAH   XD


then kitorang pun cari tempat bowling....  (sikit orang  =D)


aq ngan afiq men 2 game yang member aq lagi sorang tu x main...


aq dapat strike 2 kali kot XD  (strike pertama masa first game,strike kedua masa second game)


pastu kitorang pegi kat 'Cosmo World'  YEAHHHH!!!






kitorang tiga masuk bayar RM114 Ringgit  (WOW, sorang bayar RM 37 ringgit)


kitorang main la semua game yang ade .


roller coaster kitorang naik 2 kali,bumper car 2 kali, bley kata semua benda kitorang main 2 kali la  =D


then sudah letih kitorang pun pegi entah mana entah mall depan tuh....


kitorang makan kat gerai mamak, wok!!!!  (jimat duit , hehehh)


then dah kenyang semua kitorang pegi kat monorel tuh kitorang terpaksa berpisah


Qadim la pegi arah lain, aq ngan Afiq balik sesama..


sampa je kat lrt Dang Wangi, mula ber-SNAPPING!!!  LOL


Afiq tangkap gambar aq kot...


YEAHH!!!!!


balik la kat Sri Rampai tunggu ayah aq amik, sementara tuh pegi kat kedai runcit dekat situ,






aq beli buku, afiq beli air  =D


bosan giler tunggu kat Sri Rampai ....


tadi aq jerit nama Izza kat bawah tuh (entah dia dgr ke x   XD )


rumah Izza kondominium tu je kan....  HAHAHAH






sampai je umah aq ngan Afiq borak-borak jap pastu emak die sampai die balik la......


HAH............     (letih menulis)


BTW  lagi berapa hari lagi nak sekolah.......


harap-harap korang da beli la barang sekolah.......


aq sekolah asrama so.........


x leh la nak jumpa korang selalu....   :')


BTW thanx la sesapa yang pernah wat aq gembira   (YEHAAA)


'this life must be continue until the end of life'  






bak kata aq la  XD hahaha


k lah..  


chow dulu..


bye...


                                                              assalamualaikum

No comments:

Post a Comment