Thursday, 26 January 2012

HeadPhone Baru LaGi..............

                                                               assalamualaikum.........




ummm.........


sori la pembaca semua.....


post sebelum ni ada kata aq nk post pasal donut kan......


tp x jadi la..  .__.'


SORRY sesangat!!!!!!!!


aq nk post donut cheese je....... 






tp....


x sempat.....


lgpun aq saje je nk buat member aq ni jelly....  :3


SEDAPP!!!!!!  (mesti izza nk...  :D)



heheheh...........


BTW bercakap pasal headphone dah tiga kali aq tukar........


yg baru ni aq baru beli kat 'Wangsa Walk Mall'


mic dia kontot tp sensitif....


BEST giler.....


speaker clear and bass TERBAEKKK.........


anyway ni lah gambar headphone yg da ber evolusi....




yg paling kiri datuk die,tengah ayah,kanan sekali anak.......
datuk x de la teruk sangat cuma mic rosak....
ayah sampai tercabut speaker...
anak baru la lawa....  XD



ni pulak gambar headphone baru....  (single pic >_<)






jenama 'enzatec' (pelik...)


harga RM38.00


x tau lah bley tahan lama x????


inshaallah kalau aq pandai jaga la  =='


lagipun aq duduk asrama so nnti bila aq balik asrama aq sorok la...  (x nk bagi adik aq guna.. ^_^)


ni je kot post aq utk hari nie....


kalau aq rajin aq post la yang terbaru.....


tp nnti hari sabtu wajib la aq post sebab ahad nk balik asrama dah...


RINDU kowang......


:'D


chow..


                                                                     assalamualaikum

No comments:

Post a Comment